ENVI Egyetem

MFTTT, Távérzékelési Szakosztály rendezvénye,  ENVI Egyetem, 2014. március 13, csütörtök, FÖMI Tanácsterem, kezdés 10.00 óra

 

Tavaly év végén határoztuk el Jancsó Tamással, aki az MFTTT Fotogrammetriai és Távérzékelési Szakosztály elnöke, hogy idén elkezdünk egy képfeldolgozási önképző kört.

 

Március 13-án a FÖMI tanácsteremben tartjuk az első „ENVI Egyetemet”, amit a képfeldolgozásban érdekeltek önképző körének szánunk.

A voltaképpeni cél, hogy összefogjuk és segítsük azokat, akik napi/heti szinten képfeldolgozási feladatokkal találkoznak.

 

Egy olyasfajta Önképző Körre gondolok, mint ami nagyjából két éve a képszegmentálás/eCognition vonatkozásában elindult, s azóta is tart.

 

 

Az egyik előadó most március 13-án  Deák Márton lesz, aki PhD. hallgató az ELTE-n s régebb óta ENVI-t használ.

 

A másik előadó pedig Burai Péter a gyöngyösi Károly Róbert Főiskoláról, neki is sokéves tapasztalata van az ENVI használatában.

 

Elképzelhető, hogy még más előadó is szót kap, s ha sikerül akkor  az Exelis VIS cég, az ENVI szoftver gyártója is bejelentkezik egy rövid „webinar” erejéig.

 

Ebben az évben kb. 4 ilyen alkalmat tervezünk, (változó helyszínnel) amikor összejövünk egy fél napra és beszélünk arról, hogy ki és mit csinál az ENVI segítségével, miben a legjobb, mire jött rá, stb.

 

A részvétel ingyenes.

 

Kezdés 10.00 órakor a 1149, Budapest, Bosnyák tér 5. szám alatt az első emeleti FÖMI Tanácsteremben.

A rendezvény előre láthatóan 14.00 órakor ér véget.

 

A terem befogadóképessége kb. 40 fő, így aki szeretne eljönni azt arra kérem, hogy jelezze nekem egy rövid emailben. Az email címem kakonyi (kukac) geoiq.hu

 

Üdvözlettel,

 

Kákonyi Gábor