RapidEye Persistent Change Monitoring (RapidEye PCM™)

A Blackbidge és stratégiai partnere az amerikai MDA Information Systems LLC (MDA) bemutatja az új változás-monitoring rendszerét, a RapidEye PCM-et (Persistent Change Monitoring).

Ez az új megoldás egyesíti a BlackBridge Rapideye műholdfelvételeit az MDA PCM technológiájával.

A RapidEye PCM gyorssá és egyszerűvé teszi a térképes adatbázisok frissítését, naprakészen tartását. Az MDA patented detection technológiája lépték- és szenzorfüggetlen algoritmust használ nagy mennyiségű felvétel összehasonlítására, és a tartós változások azonosítására, ezzel jelentős megtakarítás érhető el.

RapidEye felvételek és az MDA’s PCM technológiájának kombinációja révén a felhasználók kis léptékű változáskat tudnak lokalizálni, és frissíteni a térképi adatállományokat

A BlackBridge termékmenedzsere, Scott Douglass szerint „A RapidEye PCM a válaszunk a vásárlóink igényeire egy egyszerű, és kevésbé költséges módra a térképi adatbázisok frissítéshez”

Míg Roger Michell az MDA senior alelnöke hozzáteszi „MDA’s Persistent Change Monitoring for RapidEye imagery elindításával, MDA Information Systemsnek és a BlackBridgenek lehetősége van egy jelentős áttörésre a geospatiális termelékenységben.”

Forrás és még több információ  itt. és egy kapcsolódó cikk