Partnercégek

Az alábbi cégekkel dolgozunk együtt:

A Harris Geospatial (mely 2015-ben egyesült az Exelis Visual Information Solutions vállalattal) hazai disztribútorai vagyunk. Ez a cég készíti a világ egyik legjobb képfeldolgozó és térinformatikai szoftverét az ENVI szoftvercsaládot.

Trimble Geospatial Division, az INPHO és UAS Master forgalmazója (Németország) a weblapjuk:  www.ecognition.com . Képszegmentálásban valószínűleg a legjobbak a világon, mi vagyunk az egyedüli magyarországi forgalmazójuk, nevezik ezt a szakterületet OBIA-nak is, Object Based Image Analysis, objektum alapú képelemzés

EU Space Imaging, Németország, a weblapjuk: www.euspaceimaging.com . A DigitalGlobe európai fő partnere, egyszerre négy műhold ontja a képadatokat, a QuickBird, a WorldView-1, a WorldView-2 és most már a WorldView-3.

HERE (www.here.com) a világ 196 országáról rendelkezik digitális navigációra is alkalmas térképpel. Platform szolgáltatásukkal valós közlekedési adatok alapján lehet útvonalat tervezni akár teherautókra, flottára egyéni prioritások szerint. (www.developer.here.com)

Az axmann geoinformation osztrák cég a partnerünk az FME szoftverrel kapcsolatban.